ASSAIG OBERT DE LA BANDA DIVENDRES 11!!!

CONCERT DE LA BANDA

LA SUPER BANDA DELS 4 VENTS!!!

ELS NENS DE 3r i 4t ESTEM FENT DIBUIXOS MUSICALS PER LA NOVA SAMARRETA DE LA BANDA!

CURS 14-15

Volem ser grans músics!!

CURS 2013/2014

Aquest curs ens hem convertit en una banda de vent. Així que hem deixat els teclats i el baix elèctric per incorporar el clarinet.

Aquests són els instruments que toquem:

SAXO-CLARINET-TROMBÓ-TROMPETA

CONCERT DE FINAL DE CURS A L'AUDITORI PAU CASALS

ENS VENEN A VEURE ELS ALUMNES DE LA LLAR D'INFANTS!

Els nens i nenes de la Llar d'Infants "Els Petits Arquets" ens van fer una visita. Els alumnes de 3rB es van posar molt contents amb aquest públic tant especial. Aquest dia un trombonista, un trompetista, un clarinetista i un saxofonista van fer una petita explicació del seu instrument als nens i després els hi van oferir un concert.

ENS VISITEN MESTRES D'ALTRES ESCOLES PER VEURE COM TREBALLEM

Venen mestres de Calafell, Sant Pere de Ribes i Igualada.

CONCERT DE SANT JORDI 2014

ASSAIG I VISITA DELS NENS DE P4!

CONCERT DE NADAL 2013

JA HEM COMENÇAT EL PROJECTE!!!

CURS 2012/2013

Aquest curs hem començat un projecte de música que consisteix en apropar la pràctica instrumental conjunta als alumnes de l'escola, enguany als de tercer.

Tots els nens poden accedir a l'aprenentatge d'un instrument amb un professional i formar part d'un conjunt instrumental. El projecte ha estat plantejat per l'escola de música Contrapunt, d'aquí va nèixer la idea que l'escola ha posat en pràctica. Així conjuntament es va decidir fer una formació de big band que disposés de quatre saxòfons, quatre trombons, quatre trompetes, una bateria, un baix elèctric i dos teclats.

La classe les duu a terme el Jordi, mestre de trompeta i trombó, i la mestra de música de l'escola. Aquest projecte enriqueix l'ensenyament de la  música dins l'escola de primària, pretén ser un accés cap a la cultura, reforça el treball en grup, la creativitat, la coordinació, la memòria, l'audició, l'autoestima, la solidaritat i el respecte, entre d'altres. Tot d'una manera molt lúdica i motivadora pels alumnes, que gaudeixen d'aquesta experiència tan enriquidora. El punt culminant de la feina feta són els concerts que s'ha anat fent.

Finalment aprofito per agrair el treball realitzat per l'AMPA que en tot moment ha recolzat el projecte i ha aportat les seves idees i el seu temps per fer-lo viable econòmicament.   

 

 

Ja tenim nom per les dues big bands!!!!

  • ESTELS DE COLORS
  • LES NOTES

MIREU COM SONA AQUESTA BIG BAND D'ALUMNES!!!

ENS HAN VISITAT MESTRES D'ALTRES ESCOLES PER VEURE COM TREBALLEM.

AQUEST CURS HEM FET QUATRE CONCERTS!!!!

CONCERT DE NADAL, SANT JORDI I FI DE CURS A L'ESCOLA. I UN CONCERT A LLEGER.

CONCERT DE NADAL 12'

CONCERT DE SANT JORDI 13'

ASSAGEM PEL CONCERT DE SANT JORDI

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: