ANIMACIÓ LECTORA PER SANT JORDI

Els alumnes de sisè han representat Qui diu la veritat? La versió de la princesa de Montserrat Balada. Des de la comissió de la biblioteca volem donar les gràcies a tots els assistents i l' enhorabona als alumnes de sisè pel seu gran treball.

LA PRIMAVERA I SANT JORDI

21 DE MARÇ DIA MUNDIAL DE LA POESIA

Des de la comissió de la biblioteca volem posar el nostre petit gra de sorra a aquest dia, on no pot faltar la música de les paules i les lletres.

ANIMACIÓ LECTORA EN LA BIBLIOTECA

Uns alumnes de sisè van representar el llibre: La mona de Pasqua i van llegir l' àlbum il.lustrat: L' abella feinera. L' animació lectora es va portar a terme durant l' estona de préstec del dilluns. Al matí, pels alumnes de primària i per la tarda, pels nens d' educació infantil i els pares que els acompanyaven. Moltes gràcies per la vostra assistència.

ENS ACOMIADEM DEL PRIMER TRIMESTRE TOT LLEGINT

A l' hora de préstec hem acomiadat el primer trimestre amb una mica d' animació lectora. Els contes van ser : El hernano de Juan sucioL' alegre ninot de neu. Van ser llegits i representats per unes alumnes fantàstiques de 6è.

EL SERVEI DE PRÉSTEC DEL DILLUNS ESTÀ MOLT ANIMAT!

presentació animacio lectora.pdf
Documento Adobe Acrobat 36.4 KB

EL NOSTRE ESPAI, LA BIBLIOTECA

Mireu que guapa que m' han deixat!!!. Cada curs els membres de la comissió de la biblioteca em tenen una cosa preparada. Aquest curs ha tocat un canvi de disseny.

ANEM A LA BIBLIOTECA!!!

Els alumnes poden gaudir de l' espai de la biblioteca els dilluns i dimarts a l' hora del pati.

A més de gaudir del servei de préstec:

Dilluns de 11:00 a 11:30 h 1r,2n i 3r

Dimarts de 11:00 a 11:30 h 4t, 5è i 6è

Els alumnes d' infantil dilluns de 16:00 a 16:30 h. Els alumnes d' educació infantil que no poden anar a la tarda podran gaudir del servei de préstec a l' hora del pati.

CONTES DE TARDOR

QUÈ DIVERTIT ÉS LLEGIR !!!!

Després de la lectura de cada llibre, realitzem diferents activitats per tal que els nens els recordin i no els sigui tan feixuga la lectura. Tot segiuit , podreu veure un grapat d' exemples.

EL MISTERI DE L' ESPANTAOCELLS ADORMIT

LA CANÇÓ DEL BOSC CREMAT

A l’ hora de la biblioteca , els alumnes de quart han llegit el llibre de La cançó del bosc cremat. En acabar de llegir tot el llibre, han posat música al poema de les últimes pàgines. Després, per grups, han anat a les classes de primer i segon a cantar aquesta cançó.

CONTES D' ESTAR PER CASAEls alumnes de cinquè, després de llegir el llibre individualment, han fet un treball dels valors que en  volia ensenyar els diferents contes .

ÉRASE UNA VEZ   DON QUIJOTE

Els nens i nenes de 6è han llegit el llibre Érase una vez Don Quijote, després de fer unes petites tertúlies a la classe .

Cada alumne ha fet un treball del que creia més interessant del llibre. A l’ entrada  de la l’ escola han fet una exposició d’ aquest treballs . Els alumnes de 6è han convidat a les altres classes per tal de visitar l’ exposició, així com fer-los un petit resum del llibre i de guies de l’ exposició.

LA TORTUGA D' EN HANS

Els alumnes de tercer han llegit el llibre de la tortuga d’ en Hans

A la classe han fet un petit club de lectura, per tal d’ iniciar-los en aquesta tècnica .Per acabar, tots han fet la seva tortuga . Aquesta podia ser com la del llibre o com ells se la imaginaven. Els alumnes han fet una petita exposició en l’ entrada del centre.

LA PRIMAVERA I SANT JORDI JA HA ARRIBAT A L' ESCOLA

La biblioteca dóna la benvinguda a la primavera. I com no, a la festa de Sant Jordi ( dia de la rosa i el llibre). Des de la biblioteca volem felicitar a tots els alumnes per la seva participació en el concurs de dibuix i redaccions . Així com, als guanyadors d' aquest curs.

Les classes de 6è ens expliquen el Quixot

BERNAT L' AMOÏNAT

A la classe de 3r i 4t hem explicat el llibre “Bernat l’amoïnat” d’Anthony Browne. El conte narra la història d’en Bernat, un nen que s’amoïna per tantes coses que no el deixen ni dormir. Finalment, la seva àvia li donarà el secret a totes aquestes angoixes per poder dormir cada nit. Basat amb els ninotets del neguit de Guatemala, els alumnes han creat els seus propis ninotets del neguit per deixar les seves angoixes i no amoïnar-se per res.

SI LLIBRES DE L' HIVERN I DEL CARNAVAL VOLS LLEGIR , A LA BIBLIOTECA HAS DE VENIR

L’hivern ha arribat i, per això, hem decorat l’entrada amb refranys, llibres i imatges d’aquesta època de l’any i de l’arribada del Carnaval. A més a més tenim un arbre ple de llibres adients de l’hivern i el fred.

PLA D'IMPULS A LA LECTURA. ACTIVITAT: ÀLBUMS IL.LUSTRATS

pla d'impuls PPOINT1.ppt.pps
Presentación Microsoft Power Point 6.8 MB
PLA D'IMPULS CONTINUACIÓ 1.ppt.pps
Presentación Microsoft Power Point 1.4 MB
pla d'impuls ppoint 2.ppt.pps
Presentación Microsoft Power Point 1.5 MB
PLA D'IMPULS A LA LECTURA 1.doc
Documento Microsoft Word 694.5 KB
PLA D'IMPULS A LA LECTURA SESSIO 1 I 2.d
Documento Microsoft Word 4.7 MB
PLA D'IMPULS SESSIÓ 3 I 4.doc
Documento Microsoft Word 6.8 MB
PLA D'IMPLUS A LA LECTURA 2.doc
Documento Microsoft Word 3.4 MB

LA TARDOR ARRIBA A LA BIBLIOTECA

LA REVISTA TATANO CELEBRA EL NÚMERO 100!!

Amb motiu d'aquest aniversari la comissió de la biblioteca vol felicitar a la revista i convidar-vos a llegir-la. Especialment aquest número que, per la celebració, ens ha obsequiat amb més pàgines perquè poguem passar molta estona mirant, llegint i jugant. 

LLEGEIX!

LA PRIMAVERA I SANT JORDI

LA BIBLIOTECA TAMBÉ ES DISFRESSA

HA ARRIBAT L' HIVERN !!!!!

LA TARDOR HA ARRIBAT A LA BIBLIOTECA

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: