SOM ARTISTES!!

A plàstica hem fet uns retrats dels nostres companys i companyes, així com un autoretrat de nosaltres mateixos mitjançant la tècnica del carbonet. No ens hem deixat cap detall! Fixeu-vos que bé que ens han quedat!

PROVEM FRUITS DE LA TARDOR!!

Aprofitant el tema dels sentits de l'àrea de medi,  vam voler treballar el gust i l'olfacte. Així, una tarda els nens i nenes de tercer vam fer de tastaolletes, provant tota mena de fruits de la tardor portats per nosaltres mateixos.  Entre ells hi havia ametlles, cakis, mandarines, castanyes, moniatos... Ens vam tapar els ulls i haviem d'adivinar de quin aliment es tractava. Va ser tota una aventura! Les seves cares parlaven soles! 

PREPAREM EL NADAL!!

Ja tenim el Nadal aquí i a classe ja es comença a notar! Els nens i les nenes estan preparant amb molta il·lusió el detall de Nadal i la postal. A més, estan molt impacients per a descobrir qui és el seu amic invisible, poder donar-li el detallet... i compartir les caixes que amb tant d'amor han preparat per algú que ni tan sols saben qui és! Ben àviat descobrirem qui s'amaga darrere l'amic invisible així com la sorpresa que s'amaga dins de cada caixa!

A les acaballes del trimestre i contents d'haver fet una bona feina us desitgem de tot cor que passeu un bon Nadal!!

PROJECTE DALÍ

Aquest curs escolar, aprofitant que l'any 2013 va ser l'any Dalí, hem volgut conèixer aquest artista mitjançant un projecte que desenvolupem en les hores de plàstica. Ara ja començem a ser sabedors de la seva vida i el seu trajecte artístic, així com algunes de les seves obres més destacades. Tenim com objectiu treballar els diferents moviments artístics del pintor a través d'alguna classe teòrica per tal de portar-ho a la pràctica. De moment ja hem fet un petit mural on hi consten els ítems més importants de la vida de Dalí i tambéhem fet retrats seus. La veritat és que els nens i les nenes de tercer han sabut plasmar molt bé l'extravagança d'aquest artista!!

ANEM A LA RÀDIO!

Els nens i nenes de tercer A vam anar a la Ràdio de Sant Jaume dels Domenys a paralar sobre el Carnaval. Vam estar-hi molt a gust, veient el funcionament d'una ràdio i fent de locutors. Ens van fer tota classe de preguntes sobre el Carnaval de l'escola, com ara: D'on va sorgir la idea d'anar de Dalí, com eren les disfresses dels diferents cursos, si ens agradaven, si ens havia costat molta feina fer la nostra disfressa, si ens havia agradat celebrar el Carnaval dues vegades (el divendres a dins a l'escola per culpa del mal temps i el dimarts següent per la Rambla) i també ens van preguntar si teniem algunes propostes per disfressar-nos de cara l'any vinent. Per això, però haurem d'esperar un any per veure-ho! Ara bé, a la ràdio ja tenim ganes de tornar-hi àviat!

Treballem amb fang!

Els nens i nens de tercer A, hem fet una manualitat amb fang, però no hem fet una figura qualsevol no, no, no! Hem realitzat una figura surrealista a partir de les imatges i vídeos que vam observar durant una classe teòrica del surrealisme, on ens vam informar sobre alguns aspectes d'aquest moviment artístic i literari. Per exemple,  quan va sorgir, de què tractava, quines eren les tècniques i característiques, els artistes representants... D'aquesta manera vam poder fer la nostra obra surrealista. Han sortit des de vaixells amb papallones en comptes de veles, animals estrambòtics, arbres animats, cargols de mar enllumenats... Mireu, mireu!

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: