A L'EDUCACIÓ INFANTIL PRETENEM QUE ELS NENS I LES NENES HAGIN ADQUIRIT LES CAPACITATS QUE ELS POSSIBILITIN VIURE UNES RELACIONS ESTABLES I AFECTIVES AMB SÍ MATEIXOS I ELS ALTRES, EL CONEIXEMENT I LA INTERPRETACIÓ DE L’ENTORN, AIXÍ COM L’ADQUISICIÓ D’UNS INSTRUMENTS D’APRENENTATGE QUE ELS PERMETIN ANAR FORMANT PART D’UNA SOCIETAT CULTURALMENT ORGANITZADA.

 

ELS OBJECTIUS SÓN PROGRESSIUS EN ELS TRES CURSOS QUE CORRESPONEN A AQUEST CICLE I ES TREBALLEN A TRAVÉS DE LES ÀREES SEGÜENTS:

 

DESCOBERTA D’UN MATEIX I DELS ALTRES

AUTOCONEIXEMENT I GESTIÓ DE LES EMOCIONS; JOC I MOVIMENT; RELACIONS AFECTIVES I COMUNICATIVES; I AUTONOMIA PERSONAL I RELACIONAL.

 

DESCOBERTA DE L’ENTORN

EXPLORACIÓ DE L’ENTORN, EXPERIMENTACIÓ I INTERPRETACIÓ; I RAONAMENT I REPRESENTACIÓ.

 

COMUNICACIÓ I LLENGUATGES

OBSERVAR, ESCOLTAR I EXPERIMENTAR; PARLAR, EXPRESSAR I COMUNICAR; I INTERPRETAR, REPRESENTAR I CREAR.

 

LA METODOLOGIA QUE DUEM A TERME VOL AFAVORIR QUE L’INFANT TINGUI SEMPRE UNA ACTITUD ACTIVA PER OBSERVAR, EXPERIMENTAR, CONÈIXER, DESCOBRIR I MANIPULAR PER TAL D’ESTIMULAR LES SEVES GANES D’APRENDRE. UTILITZEM EL DESCOBRIMENT COM UN MITJÀ PRIVILEGIAT PER ESTABLIR NOUS APRENENTATGES, SEMPRE SIGNIFICATIUS PER A ELLS I ELLES.

LES COLÒNIES A CAL DIABLE

Durant les colònies hem fet un munt d'activitats engrescadores: hem fet pa, hem plantat una alfàbrega, i hem fet alguna feineta a l'hort com plantar bledes.

També hem anat a la granja i hem vist i tocat alguns animals... En aquestes activitats ens han acompanyat el Carles, el Gou o l'Helena, que són els monitors de la casa.

Alguns de nosaltres també hem parat la taula abans d'algun àpat, però el més important de tot és que sense els pares hem fet un munt de tasques quotidianes i ens n'hem sortit prou bé!!!

SOM UNS CRACS

 

I a la nit ens va sorprendre...EL BANYETES!!!

PORTEM LA CARTA AL PATGE!

ARRIBADA DEL TIÓ

SAIFORES

CANÇONER

Aquí us deixem unes quantes cançons que treballem a educació infantil.

Quin goig el banc de les senyoretes!!!

Merry Christmas! La podeu ballar amb els vostres fills a casa que en saben molt!

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: