BENVINGUTS I BENVINGUDES A LA CLASSE DELS ELEFANTS.

LA FOTO DE FINAL DE CURS

Molt contents i riallers ens hem fet la foto de final de curs.

TERCER TRIMESTRE

JUGANT TAMBÉ S' APRÉN

Hem anat a Radio Domenys, i ens han preguntat coses sobre l'escola. Ens hem portat super bé.

RACONS: ordinador, llegir, construccions i joc simbòlic.

PLÀSTICA: FENT UN AVIÓ

SEGON TRIMESTRE

COLÒNIES: cansats, cansats ens vam adormir, ni tan sols ens vam adonar que la Cristina ens feia les fotos.

Podeu veure més fotos a la pagina d' Educació Infantil

Per acabar el segon trimestre,l' Aris ens ha portat a Amèrica del Nord per aprendre moltes coses sobre els indis, aqui podeu veure el que hem escrit i dibuixat per la revista de l' escola. Esperem que us agradi molt.

Ens ha visitat la Mònica, la filla de la Cristina, ha vingut a explicar-nos contes per poder fer un treball de fi de carrera.

PLÀSTICA

A plàstica experimentem amb els colors.Hem treballat les tonalitats del verd, tot barrejant el verd amb el blanc i el marró. Un cop fetes les barrejes hem pintat un paisatge del tema que estudiem, Els indis d' Amèrica del Nord, i sabeu que hem fet servir per pintar, doncs hem utilitzat els bastonets que es fan servir per les orelles. Ha estat molt divertit.

RACONS

Cada divendres a la tarda fem racons, els nous d' aquest trimestre son: cosir, puntillisme i continuem amb els de retallar, ordinador i plastilina.

Ens divertim amb les disfresses, el lego, i amb altres joguines

Jugant amb les joguines que ens han portat els reis a casa i amb les de classe.

Ei, nens i nenes de la classe dels elefants, com ja sabeu he passat les vacances de Nadal a casa de la Cristina. He estat molt be, m' ha posat guapa perquè m´he banyat a la rentadora, que per cert ha estat molt divertit perquè donava voltes i voltes i més voltes. Després m' he fet fotos al costat del seu arbre i del pessebre,he menjat molts turrons,  he vist la cavalcada dels reis,  i moltes coses més.

PRIMER TRIMESTRE

FENT LLIMONADA

En una de les fitxes que hem treballat a la classe  hi sortien els ingredients que necessitem per poder fer una llimonada. Nosaltres hem decidit  fer-ne a la classe. Un cop feta la hem tastat i ens va agradat molt. Ara ja en podem fer a casa amb els nostres pares i germans.

APRENEM A FER EL NOM AMB LLETRA LLIGADA

Per començar a fer el nom amb lletra lligada tenim cadascú de nosaltres un full amb el nostre nom plàstificat, on hi podem veure la direcció de les lletres. El podem fer amb retolador moltes vegades,perquè el borrem amb una tovalloleta.És una manera divertida i molt xula d' aprendre a fer el nostre nom.

RACONS

Un dia a la setmana a la classe treballem per racons. Els que fem són: matemàtiques,llengua i grafisme,plàstica i ordinador.Treballem diferents aspectes  d' una manera més divertida, però cal dir que aprenem moltes coses.

MATEMÀTIQUES TOT JUGANT I TREBALLANT AMB ELS REGLETS

Amb els reglets anirem aprenent la descomposició dels nombres fins el 10.

PLÀSTICA.

Fent la titella de l' Aris i treballant les diferents tonalitats del color vermell.

PSICOMOTRICITAT

Fent equilibris, saltant amb les pilotes, caminant amb les xanques, fent d' homes forçuts i moltes coses més.

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: