BENVINGUTS A LA CLASSE DELS COCODRILS.

Hola famílies, ens hem fet grans i aquest curs ja anem a la classe de P4. 

En aquest blog us explicarem moltes de les coses que fem quan estem a l' escola. Els primers dies vam descobrir la nova aula, les joguines, el material etc.Al cap d'uns dies  va ser el moment de trobar un nom per la classe, i després de les diferents aportacions de cadascú de nosaltres i veure que hi havia el nom de molts animals per triar, vam fer votacions i al final es va decidir que ens diríem ELS COCODRILS

EL CURS S' HA ACABAT,ARA TOCA GAUDIR DE L'ESTIU, FINS EL SETEMBRE.

ANIVERSARIS: ens anem fent grans

TERCER TRIMESTRE

SANTJORDI: cavallers i princeses.

Colònies a Tamarit: ens coneixeu!!!!

Fent pintura.

RACONS: hem fet collarets i polseres amb macarrons,jugat a l' oca, puzles i grafisme.

                       SEGON TRIMESTRE

Ha vingut el CARNESTOLTES.

RACONS: aquest trimestre quan anem a fer racons treballem, aprenem i ens divertim. Els racons que fem són: matemàtiques (seriacions amb pius), retallar(cercle,triangle i rectangle i fer composició lliure), plastilina,puzles dels noms,grafisme i anem a menjar al restaurant (ens maquillem i posem guapos/es ,parem la taula ben parada,fem de cambrers i de clients)

Els pares i mares venen a la classe a explicar-nos contes.

LES JOGUINES DELS REIS: després de les vacances de Nadal, hem portat a la classe una joguina que els reis han portat a casa per poder compartir-la amb tots els companys.

TREBALLEM LES MATEMÀTIQUES (2n trimestre)

Hem descobert els blocs lògics i els seus atributs, també hem experimentat lliurement amb els pals per descobrir aspectes de la geometria, i que podem fer amb ells números i lletres.

                      PRIMER TRIMESTRE

RACONS

Durant el primer trimestre hem començat els racons.N'hi havia de diferents: matemàtiques (jugar al domino), retallar, disfresses, ordinador, construccions, artístic i llenguatge (buscar lletres dins d'una safata plena d' arròs i agafar-les amb unes pinces  per poder completar els cartrons de bingo)

El gat de l' Henar.

Els Mossos d' Esquadra han vingut a la classe a explicar-nos la seva feina, hem pujat al cotxe,tocat les sirenes i al final ens hem fet la foto.

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: