BENVINGUTS I BENVINGUDES AL BLOG DE P4!!

AQUÍ TROBAREU ACTIVITATS, VIDEOS, JOCS EDUCATIU... COMUNS A P4.

 

ESPEREM QUE US AGRADI!!

FEM UNES PIZZES BONÍSSIMES!!!

VOLEU VEURE QUINA MONA MÉS BONA HEM FET??

ANEM AL TEATRE!!!

ANEM A CAGAR EL TIÓ

HEM ANAT A FER CAGAR EL TIÓ, PRIMER HEM POSAT POLS MÀGICA A L'AIGUA, DESPRÉS HEM SUCAT BÉ ELS BASTONS I A CAGAR EL TIÓ!!! ENS HA CAGAT LLIBRES I LLAMINADURES!!

A PLÀSTICA......

WASSILY KANDISNKY

HEM COMENÇAT A TREBALLAR UN PINTOR QUE ES DIU WASSILY KANDINSKY! AMB TOTA LA INFORMACIÓ QUE ANEM PORTANT DE CASA CADA VEGADA SABEM MÉS COSES D'ELL... FINS I TOT HEM FET DE PINTORS I HEM CREAT UNA OBRA ENTRE TOTS! MOLT AVIAT LA PODREU VEURE....

Piet Mondrian

Aquest trimestre hem començat a treballar el pintor PIET MONDRIAN, de moment només hem après el nom d'alguns quadres i els colors i les formes que fa servir, però més endavant aprendrem moltes coses més!!!

 

Primer hem començat amb la realització d'un autoretrat de nosaltres mateixos i ens ha quedat prou bé!!

 

Aquesta setmana hem observat un paisatge de l'entorn de la nostra escola i l'hem dibuixat i pintat tal i com fa el nostre pintor amb els molins i els arbres.

ELS RACONS A P4

CADA DIMECRES PER LA TARDA ELS NENS I NENES DE P4 TREBALLEM PER RACONS! CADA NEN/A TRIA EL RACÓ QUE VOL ANAR A TRAVÉS D'UNA GRAELLA I ES POSA LA MADALLA PER NO DESPISTAR-SE......

 

TENIM 6 RACONS PER TRIAR I ENS REPERTIM PER TRES CLASSES DIFERENTS PER PODER TREBALLAR MILLOR.

 

AQUESTS SÓN ELS RACONS QUE PODEM TRIAR:

CUINETA, NINES I COTXES, CONSTRUCCIONS, JOCS DE TAULA, EL BUF, EXPERIMENTS.

SI VOLEU VEURE LO BÉ QUE ENS HO PASSEM NOMÉS TENIU QUE MIRAR LES FOTOS.....

el pati quan plou

A l'hora del pati anem a l'aula de psico si plou...

ANEM A L'AULA DE CIÈNCIES

HEM ANAT A L'AULA DE CIÈNCIES A FER EXPERIMENTS.

UN DIA VAM TREBALLAR AMB ELS IMANS AMB MATERIAL DE L'AULA I UN ALTRA DIA VAM DESCOBRIR QUÈ ERA EL BUIT I VAM EXPERIMENTAR AMB ELS MATERIALS FENT SERVIR UN GLOBUS I UNA LLAMINADURA. ENS HO VAM PASSAR D'ALLÒ MÉS BÉ!!

ANEM A L'HORT A COLLIR I PLANTAR

LES DUES CLASSES DE P4 HEM ANAT A COLLIR ESPINACS I DESPRÉS HEM PLANTAT PEBROTERES, I HO HEM FET MOLT BÉ, ESPEREM QUE SORTIN UNS PEBROTS BEN BONS!!

ENS HAN VISITAT ELS CASTELLERS

PER SANT JORDI, ENS HAN VINGUT A VISITAR ELS CASTELLERS DEL VENDRELL. PRIMER ENS VAN ESNENYAR UN VIDEO QUE EXPLICAVA LES CARACTARÍSTIQUES DELS CASTELLS TRADICIONALS A CATALUNYA I DESPRÉS HEM ANAT A LA PISTA I HEM FET PRÀCTIQUES!!HA ESTAT MOLT DIVERTIT!

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: