2n A: WATERPOLO

Els nens i nenes de segon A hem escollit el nom de la nostra classe!! Aprofitant que aquest any fem el PROJECTE COMENIUS sobre els Jocs Olímpics vam decidir que fos un nom d'algun esport i el resultat va ser.... WATERPOLO!!!!

Aquests dies els nens i les nenes estan buscant informació i fotografies sobre aquest esport per tal que ens ho mirem i hi fem un raconet a la nostra classe i així sempre podrem portar-hi coses relacionades amb el waterpolo!! Al final en serem tots uns experts!!

Ens recordem de la Núria de pràctiques!

La nostra classe durant elprimer trimestre va tenir la gran sort de poder compartir l'aprenentatge amb la Núria Vicente una noia que està estudiant magisteri. Ens ha ensenyat moltes coses, ens ha portat materials molt divertits, hem fet un projecte del teatre molt interessant i divertit, hem rigut al seu costat... i clar estar, quan va marxar també vam plorar. Ara però, tot i que la trobem a faltar, se'ns dibuixa un gran somriure quan ens recordem d'ella, i esperem que tot li vagi genial!! Sabem del cert que serà una molt bona mestra!! Gràcies per tot Núria! T'ESTIMEM!

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: