HEM COMENÇAT UN NOU CURS I ARA JA ANEM A LA CLASSE DE P4.

NOTICIES DE LA NOSTRA CLASSE TOT COMENÇANT EL NOU CURS:

  • Hem augmentat el nombre de nens i nenes de classe, ara ja som 25 perquè han vingut el Dario, l' Ainara Rincón i el Pol.
  • Hem triat el nom de la classe: ELS RATOLINS      

TREBALLANT AMB FANG AL PATI

Quan fem plàstica, ens agrada treballar amb diferents materials. Aquestra vegada hem treballat el fang,hem sortit al pati i amb  sorra i aigua hem fet fang. Ens ho hem passat molt bé i ens han sortit escultures molt xules. També hem de dir que ens hem embrutat una miqueta, bé bastant, però penseu que hem disfrutat MOLT I MOLTTTTTTTTT.

ANEM A FER PSICOMOTRICITAT AL PATI

ABELLES I MÉS ABELLES PER DECORAR EL PASSADÍS

QUIN DRAC DE SANT JORDI !!!!!!!

LA MONA DE PASQUA

Com cada any a l' escola hem fet la mona de Pasqua. Els ingredients han estat: 3 bases de pa de pessic, nocilla, plomes, ous de xocolata i virutes de colors. Han quedat super bones i maques. Per la tarda ens  hem menjat totes les mones fetes pels nens i nenes al pati.

JOC LLIURE A LA CLASSE.

PLANTEM CEBES A L'HORT DE L'ESCOLA

VISITA DELS MOSSOS D' ESQUADRA

Van venir els Mossos d' Esquadra a explicar-nos la seva feina. També per un moment ens vam convertir en mossos que dirigien el trànsit.Per últim ens van deixar pujar al seu cotxe, parlar per megafonia i el més divertit fer sonar la sirenaaaaaaaaaaaaaaaa.

PLÀSTICA

KANDINSKY

Començant a treballar el pintor Kandinsky: el seu autoretrat i el quadre Cercles Concentrics, però encara no hem acabat , ens queda per fer el quadre Alguns cercles que el podreu veure acabat més endavant.Ara ja ho tenim tot acabat. 

Us presentem les nostres obres particulars. ESTEM FETS TOTS UNS ARTISTES.

TREBALLANT A LA CLASSE

Fent números amb plastilina.

TORRADES AMB MELMELADA DE MADUIXA

A classe hem fet una activitat molt divertida: Torrades amb melmelada de maduixa. Hem posat la torrada a la torradora, hem esperat que estes al punt i després li hem posat la melmelada. I per últim ens l' hem menjada.

PSICOMOTRICITAT

Entre d' altres jocs que fem a psicomotricitat, també vam fer un joc d' equlibri, a veure si erem capaços de caminar fent equilibri amb un conte al cap. A partir d' aquí ja podem anar al circ a demostrar les nostres habilitats.

Aqui podeu veure cadascuna de les nostres tapes i les gallines que hem fet per acabar el 2n trimestre. Esperem que us agradin.

LES TAPES DE L' ÀLBUM DEL 2n TRIMESTRE I LES GALLINES

JOC LLIURE

CARNAVAL A LA CLASSE

PRIMER TRIMESTRE

PREPARANT ELS TREBALLS DE NADAL

FENT CAGAR EL TIÓ

TREBALLANT A CLASSE

El projecte dels ratolins

FENT PSICOMOTRICITAT

PLÀSTICA

ELS HAMSTERS DE L' AINARA R. I L' ALEX.

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: