SOM LA CLASSE DELS LLEOPARDS!!

PROJECTE DE LES MOTOS

EN AQUEST PROJECTE HEM FET MOLTES ACTIVITATS, ENTRE D'ALTRES, LES QUE VEUREU A CONTIJNUACIÓ: APRENDRE A CIRCULAR PER LA CARRETERA MIRANT LES NORMES DE CIRCULACIÓ, BUSCAR EN EL DICCIONARI...

PSICOMOTRICITAT

PLÀSTICA

AQUÍ FEM UN RECULL DE LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE HEM FET A L'HORA DE PLÀSTICA, ESPEREM QUE US AGRADIN

CARNAVAL CARNAVAL....

JA HA ARRIBAT EL CARNAVAL, I A LA NOSTRA CLASSE HEM FET EL QUE EL REI CARNESTOLTES ENS HA MANAT I A MES A MÉS ENS HEM DIFRESSAT AMB LES DISFRESSES DE LA CLASSE, MIREU QUE GUAPOS QUE HEM QUEDAT!!!

EXPERIMENTEM AMB ESFERES

A LA NOSTRA CLASSE HEM EXPERIMENTAT AMB L'ESFERA MITJANÇANT AMB UNA RAMPA I DUES PILOTES. HEM DESCOBERT QUE LES ESFERES TENEN FORMA RODONA I QUE SI LES FAS CAURE PER UNA RAMPA PODEN RODOLAR. TAMBÉ INFLUEIX EL PES DE LA PILOTA I LA MIDA PER ANAR MÉS RÀPID.

PORTEM JOGUINES DE REIS

DESPRÉS DE LES VACANCES DE REIS HEM PORTAT UNA JOGUINA DE CASA PER COMPARTIR AMB ELS COMPANYS, HA ESTAT MOLT DIVERTIT!

els primers dies de classe

els primers dies de classe de P5B han estat per adaptar-nos a la nova aula, als companys nous i al material i joguines noves de la classe.

activitats de tardor

a la nostra classe hem anat fent diferents activitats de tardor: decorar passadissos, fer un dibuix dels elements de la tardor, veure fruits de la tardor... aquí teniu una mostra del que hem anat fent.

aniversaris

A la classe dels lleopards ens agrada molt celebrar els aniversaris: moltes felicitats!!

En petit Polzet

Hem anat a l'aula de psicomtricitat a representar el conte del Petit Polzet. Ha estat molt divertit i ens ho hem passat molt bé!

VIGILEU!

Google
contador de visitas
alltheforo.com

EL TEMPS A SANT JAUME: